Διαχείριση χρημάτων σε αθλητικά στοιχήματα: Εξηγούνται οι συμβουλές και οι βασικές στρατηγικές που εξηγούνται

Διαχείριση χρημάτων σε αθλητικά στοιχήματα: Εξηγούνται οι συμβουλές και οι βασικές στρατηγικές που εξηγούνται

Η έκθεση Bleacher θεωρείται κανονικά ως αξιόπιστο πρακτικό ειδήσεων, αλλά και σε πολλές πτυχές έχει καταλήξει στην πραγματικότητα να είναι ένα shill για την επιχείρηση στοιχημάτων. Το 2021, η έκθεση Bleacher αποκάλυψε μια συνεργασία με το Draft, Kings, που στοχεύει στη συμμετοχή του 59% του αναγνώστη της έκθεσης Bleacher που παίζει και προσθέτει σε αυτό. Στη συνέχεια, ένας θυγατρικός λογαριασμός για το Tik, το Tok και το Instagram με το όνομα χρήστη “Brbetting” έχει αποκτήσει πάνω από 600.000 και 900.000 οπαδούς αντίστοιχα, αποκλειστικά αφοσιωμένος στα διαφημιστικά στοιχώματα.

Τελικά, ο Danny σπατάλησε για $ 280.000 πριν από το τελευταίο. Για να σχεδιάσω, Kings, είμαι συγκεκριμένος δεν είχε σημασία. Γιατί ακόμα κι αν πήρε 280.000 $ από αυτά, κέρδισαν. Ήταν η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσαν να ζητήσουν. Δημοσίευσαν για τον Danny περισσότερο από 50 φορές και κάθε φορά που τον είδα στο γκρεμό της τύχης, εγώ, και αμέτρητοι άλλοι συνδυασμένοι οπαδοί, φαντάστηκαν και εκεί.

Οι σημαντικές εταιρείες δεν μπορούν να διαφοροποιηθούν με το προϊόν τους. Μπορούν, ωστόσο, να διαχωριστούν με τα κίνητρά τους. Σήμερα, το Draft, ο Kings εμπορεύεται ένα “$ 5 στοίχημα για να κερδίσει $ 200 σε μπόνους προσφοράς” αν εγγραφείτε. Ο ανεμιστήρας, η μάχη θα επιστρέψει όσο το “$ 1000 πίσω αν είστε κάτω μετά την πρώτη σας ημέρα”, και στο Μίτσιγκαν, ο Caesars χρησιμοποιεί ένα εφάπαξ αντίγραφο ασφαλείας 1,250 $.”Θέλουν να πιστέψετε ότι θα το χτυπήσετε πλούσιο, γιατί, με $ 1.000 δολάρια για να φυσήξετε, πώς δεν θα μπορούσατε εσείς? Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο και ξέρω ότι θα έπρεπε να λειτουργήσω ως κάποια εξουσία πάνω από την ιδέα του τυχερού παιχνιδιού, ωστόσο αν είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα χάσω.

Έχουν επηρεαστεί ο αθλητικός τηλεθεατος και τα αθλητικά στοιχήματα … Μπορεί να είναι διασκεδαστικό για οποιονδήποτε

Πέρυσι σε ένα πτήση, είχα τετραήμερη layover στο Vegas και ξεκάθαρα να ξεκουραζόμαστε στην άσφαλτο, απλά περιμένοντας να χάσω μετρητά στο αεροδρόμιο (έπεσα όταν έμαθα ότι έπρεπε να είμαι 21). Στο αθλητικό γραφείο μέσα στο Newsroom του Michigan Daily, οι συνάδελφοί μου ανήλικοι φίλοι και έψαξα τακτικά 10-leg κολέγια ποδοσφαίρου με εταιρείες που εδρεύουν στο Nassau που καταλάβαμε ότι δεν θα κερδίσει ποτέ.

Αυτό δεν είναι όμως ασυνήθιστο συναίσθημα, ιδιαίτερα μεταξύ της νεότερης γενιάς. Σύμφωνα με τον Pew, ένα 60-80% των μαθητών γυμνασίου ανέφερε “Στομάτια για μετρητά” το προηγούμενο έτος. Γυμνάσια. Τα τυχερά παιχνίδια παραμένουν στο Wild West Stage. Ξαφνικά, η αγορά είναι ανοιχτή, οι κανόνες είναι ασαφείς και υπάρχει ένα ολόκληρο έθνος για να επωφεληθεί από.

Η εμπειρία ήταν συναρπαστική, αλλά ήταν επίσης περιστασιακή με τρόπο που δεν πιστεύω ότι τα τυχερά παιχνίδια είναι πια. Οι ιπποδρομίες ήταν ειδικοί επειδή ήταν το μόνο άθλημα που υπήρχε κυρίως μόνο για τυχερά παιχνίδια. Μην με παίρνετε λανθασμένο λατρεύω το άθλημα, ωστόσο η περιπέτεια δεν προέρχεται από την παρακολούθηση ενός προτιμώμενου αλόγου που προέρχεται από τη νίκη.

Δείτε αυτήν την αναφορά σχετικά με την ομάδα 1xBet Greece Write: Για την αγάπη του παιχνιδιού, αποφύγετε – τα παιδιά είναι …

Και αυτό μεταβάλλει τη μέθοδο που αλληλεπιδράμε με τον αθλητισμό. Πολλά άτομα δεν περιμένουν πλέον αποτελέσματα, αναμένουν στατιστικά στοιχεία. Πριν από δύο εβδομάδες έβαλα 5.000 σε ψεύτικα νομίσματα σε μια εφαρμογή που ονομάζεται Fliff στο Ezekiel Elliot για να πάρει 2 δεξιώσεις. Δεν έβλεπα το παιχνίδι. Εντούτοις, έβλεπα το statline.

Ήταν φανταστικό μετρητά που ποντάρετε σε ένα βιντεοπαιχνίδι που δεν ήθελα να παρακολουθήσω, και εξακολουθούσα να τρελαθώ όταν έχασα. *** Μπορώ να συζητήσω την αρπακτική φύση του αθλητικού μάρκετινγκ στοιχημάτων και μπορώ να καταδικάσω την κατασκευασμένη σταθεροποίηση της αθλητικής κουλτούρας με τυχερά παιχνίδια, ωστόσο δεν υπάρχει επιστροφή.